Brobyggeri

Del med dit netværk

Nu er jeg meget stor tilhænger af at applikationer – i særdeleshed læringsapplikationer – skal være noget vi bruger online. Ind i mellem møder man bare noget der er så spændende at man må bryde med denne ide og West Point Bridge Designer 2007 er sådan et program. Det skal downloades og installeres (men bare rolig – det er gratis), men til gengæld får man et program der for alvor kan bruges til at forstå nogle af de fysiske principper bag brobygning og dermed konstruktion i det hele taget… Der er tale om et program man kan bruge i en konkurrence om at lave den billigste bro der trods alt kan holde, men det behøver jo ikke blive brugt inden for disse rammer.

bridgebuilder

Byg dine broer her http://bridgecontest.usma.edu/download.htm


Del med dit netværk

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *