Chrome – en hel ny browseroplevelse

Del med dit netværk

Så kom Googles eget bud på en browser. Deres Chrome indeholder en del inovationer. Umiddelbart tænker du måske: Hvad fanden betyder det for uddannelse, men ser du: Når Chrome for alvor kommer til at holde det den lover vil det være slut med at have programmer (applikationer) installeret på den enkelte maskine. Det hele kører på nettet. Hvad så når der ikke er net? tænker du måske… men det er netop her Chrome er anderledes – det indeholder nemlig et avanceret offline system som gør at man fx kan arbejde i Google Documents MENS MAN ER OFFLINE og så synkroniserer lortet når man igen har adgang til nettet…

chrome

Google Chromes meget lette brugerflade


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *