Community Clips – hjælp andre og få selv hjælp

Del med dit netværk

Community Clips er egentligt både et program, en programudvidelse og en webside med et community. Programmet er en skærmoptager, der optager skærmen og det der sker på den samt optager lyd fra computerens mikrofon. Det er som sådan ikke så meget nyt der. Der findes allerede et hav af skærmoptagere. Det nye ved skærmoptagelserne er at de er eller rettere kan knyttes til et websted.

På webstedet kan man nemlig uploade sit skærmklip og således dele det med andre. Så laver man en lille hurtig instruktion kan den nu let deles med andre. Samtidig kan man benytte webstedet til at søge og finde forskellige skærmoptagelser der kan hjælpe en selv med at finde ud af at bruge programmer eller bare blive inspireret.

Endelig er Community Clips også en plugin til Microsoft Office. Med denne plugin får man en fane mere på båndet og kan her let begynde at optage skærmklip i applikationen – men kan også benytte en søgning efter videoklip på community clip. Sidder du således med et problem i et program kan du ved hjælp af den ekstra fane søge hjælp – ikke fra et par eksperter men fra hjælpsomme mennesker i hele verdenen. Mon ikke denne slags tjenester bliver en stor udfordring for betalingssteder som LaerIT.dk hvis ikke de hurtigt ser udviklingen…

 

Kom i gang med at optage og dele og se på http://communityclips.officelabs.com/Default.aspx


Del med dit netværk

Kommentarer

  1. By Torben Andersen

    Svar

  2. By Malte

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *