Klimamysteriet – Et Altered Reality Game

Del med dit netværk

Klimamysteriet er en sand historie… eller rettere: Klimamysteriet lader som om det er sandt. Der er tale om en fiktionshistorie der benytter sig af et ægte community som foregår som en følgeton. En slags blanding af spil og socialt netværk der benytter drama og narrativitet til at skabe rammerne.

Klimamysteriet er andet spil i en serie hvor det første spil var Galathea Mysteriet. Historien handler om tre unge mennesker der arbejder med klima. Spillet/historien består af en lang række eksisterende teknologier med et spillag ovenpå – for eksempel det store klimaspil der ligger ovenpå Microsofts Live Maps.

Klimamysteriet

Klimamysteriet

Der er tale om spændende genre selvom der i virkeligheden er tale om en meget avanceret reklame men som i dette tilfælde handler i høj grad om klimaforståelse.

Der er i høj grad tale om crossmedia, hvor man inddrager andre medier for at gøre reklame og skærpe opmærksomheden omkring historien.

Prøv selv på http://www.klimamysteriet.dk


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *