Lassie Adventure Studio – Lav dine egne spil

Del med dit netværk

Læringsspil er et spændende felt inden for it og læring (og indenfor it didaktisk design), og der findes en lang række definitioner på hvad det egentligt er. Der er også et omfattende brug af spil (lavet som spil) som bruges i læring (og altså ikke falder indenfor en i hvert fald snævrere definition på læringsspil). Og så er der selvfølgelig alle simulationerne som på en eller anden måde er både-og og hverken-eller på samme tid…

Der er selvfølgelig også læring gennem selv at lave spil. Her kan vi for alvor få fat i den konstrutionistiske papertske tankegang om at man skal manipulere med en virkelighed for at lære. Her er tale om en virkelighed på computeren og det kræver godt nok meget at lave sit eget spil…

Prøv det selv her: http://lassie.gmacwill.com/lower.php?section=news&page=index

lassieadventurestudio


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *