Live Meeting

Del med dit netværk

LiveMeeting er et konferencesystem som giver mulighed for at kombinere et fysisk møde med et virtuelt. Kombineres systemet med det avancerede Round Table kamera, der kan optage 360 grader og fokusere på en eventuel taler (ved at benytte en retningsbestemmelse ud fra lyd).

Brugerfladen i Live Meeting

Brugerfladen i Live Meeting

LiveMeeting kræver at man har installeret en klient og kræver endvidere at den der afholder mødet har en licens til systemet. Selve konferencen kører nemlig via en server og det er denne tjeneste man betaler for. Til gengæld kan man invitere deltagere uden at det kræver at de har en licens (men de skal selvfølgelig have installeret klienten).


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *