Live Space – blog, messenger og lidt mere…

Del med dit netværk

Den største sociale tjeneste er slet ikke Facebook. Nej det er Microsoft Live. Grunden er selvfølgelig deres meget udbredte messengertjeneste, der for et par år siden skiftede navn til Live Messenger. Sammen med Live Messenger kommer også en række andre Live tjenester som for eksempel Live Mail (hotmail) og Live Spaces. Det sidste er muligheden for at lave en simpel hjemmeside (en flad hjemmeside uden en masse underside) bestående af en række elementer. Centralt er naturligvis vennelister, gæstebøger og blog, men med muligheden for blandt andet at inkludere Popfly Gadgets kan man tilpasse sit space meget individuelt.

livepsace

Spaces kan deles med hele verden eller man kan vælge at kun udvalgte venner kan følge med. Der er derfor muligheder for at anvende systemet til mere lukkede blogs og ved at sammenkæde flere spaces som venner at skabe et helt lille vidensdelingsnetværk.

Lav dit eget space: www.spaces.live.com


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *