Mashup med Popfly

Del med dit netværk

Mashup er nettets kommende helt store koncept. Ved at trække på en række forskellige tjenester og mash’e dem sammen skaber man en ny kraftfuld applikation. Tænk for eksempel på sammenknytningen mellem fotos, geodata og kort som er blevet mulig med Picasa og Google Earth (eller med Flickr og Google Earth).

Hidtil har det været dygtige ajaxprogrammører der har kunnet skabe mashups, men med Popfly er det blevet muligt at skabe sine egne blandingsprodukter helt uden programmeringserfaring. Hvis du for eksempel tager dine venner og smider deres adresser ind i et søgeprogram der returnerer deres hjemadresses geodata og smider disse videre til et kort – ja så har du et kort hvor dine venner er markeret. Smid deres profilbilleder med og du har et verdenskort med små billeder af dine venner… Kan du se ideen?

Mash løs på http://www.popfly.com

Grafisk Mash-Up programmering med PopFly

Grafisk Mash-Up programmering med PopFly


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *