Online Mindmap med mulighed for deling

Del med dit netværk

Tjenesten MindMeister giver mulighed for at lave mindmaps online. På tjenestens hjemmeside opretter man en bruger og kan nu lave mindmaps. Det er der sådan set ikke så meget nyt i – der findes flere gode og gratis mindmap-programmer – men tjenesten her kræver ingen download og installation. Desuden er det muligt at dele og udgive sine mindmaps. Når man deler et mindmap kan dem man deler med være med til at udvikle på det. Der er altså tale om et ægte samarbejdsværktøj.

Det er naturligvis oplagt til skolebrug. Smid MindMeister på den interaktive tavle og del med alle de andre i klassen, så de alene eller i grupper kan være med til at udvikle på den fælles mindmap: Klassen arbejder med træer i nærområdet – måske er en gruppe på læringscenteret i gang med at lave research i gode gamle bøger, mens en anden gruppe fotograferer træer i skolegården og smider billederne ind i mindmappen som små bilag og en tredje gruppe elever knokler på med at finde trænavnene på skoveniskolen.dk…

Besøg et lille mindmap om mindmaps her: http://www.mindmeister.com/maps/show_public/10406140

Mindmeister om Mindmeister

Mindmeister om Mindmeister


Del med dit netværk

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *