Hele nettet i 3D

Del med dit netværk

Virtual Reality i form af Second Life har været hypet – også overhypet – og det andet liv er i dag et temmelig øde sted. Alligevel er det spændende at følge med i hvad der sker på fronten og nyeste skud i 3D verdener er ret interessant.

Her er nemlig ikke tale om en ny og spændende verden, men derimod et browserplugin der gør det muligt at udforske det eksisterende internet som avatar i en 3D verden. Siderne er selvfølgelig stadig flade skærme og navigationen er helt til rotterne fordi de fleste sider ikke er designet til at blive vis i Exitreality. Endelig går det helt i spåner på store og indholdstunge sider som for eksempel www.politiken.dk. Når jeg alligvel har valgt at kommentere siden her er det på grund af potentialet. Potentialet er nemlig slet ikke at det er en 3D verden, men at man, når er logget ind med en avatar kan møde andre avatarer der ser på samme sider som en selv. Det er således et socialt eksperiment hvor browsingen skifter fra at være en personlig sag til at være noget vi deler.

 

 


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *