National Library of Virtual Manipulatives

Del med dit netværk

Denne side faldt jeg over første gang for snart fire år siden. Den har ikke ændret sig meget siden da, men grundtanken er stadig brugbar. Der er tale om en side med en række matematikopgaver/matematikprogrammer der fungerer 100% online ved hjælp af java. Programmerne favner fra simple mængde-opgaver der kan bruges i de yngste klasser til mere avancerede undersøgende eller svære opgaver til folkeskolens ældste elever.

Det hele foregår på engelsk. Vil man have det på dansk har Alinea fået oversat en del af programmerne som en del af deres onlineportal Elevunivers. Da jeg ikke har abonement til dette ved jeg dog ikke om programmerne stadig er en del af pakken hos Alinea.

Endelig kan man godt mærke på pakken af programmer at de har en del år på bagen – især i grafikken – men de fungerer og kræver ingen installation!

Det klassiske 15-spil er også med i pakken af programmer fra Utah...

Det klassiske 15-spil er også med i pakken af programmer fra Utah…


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *