Små og håndholdte som skoleide?

Del med dit netværk

Flere og flere små håndholdte dimser benytter sig af mulighederne for wifi. Således kan man få både mobilelefoner og gps med indbygget wifi så de også kan bruges til lidt surfing når tid og lejlighed byder sig.

Senest faldt jeg over den her dims i nyhedsbrevet fra Innovation Lab:

Mintpad

Mintpad

Mintpad kan bruges som notesbog til korte noter og derudover primært en avanceret mp3/videoafspiller med indbygget browser. Endelig kan en bruges til at skrive små (håndskrevne) beskeder til andre mintpads i nærheden. Om det så er noget vi kan bruge i den kollabrative læring eller om det ender som endnu en elektronisk mulighed for at sende sedler rundt i klassen uden læreren opdager det må jo så vise sig.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *