Tihiiplanet – læringsunderholdning for de 3-10 årige

Del med dit netværk

Når man anskaffer interaktive whiteboards opstår debatten: må eleverne bruge tavlerne og ikke mindst må de bruge dem i frikvarterer og (når man har SFO i samme lokaler) i fritiden? Og hvis de må det, hvad må de så bruge dem til?

Jeg tror på at det er med til at give eleverne en bedre brug af tavlerne hvis man tillader dem at benytte dem også til fritidsaktiviteter – hovedsageligt spil. Her er problemet bare at mange af de spil man kan finde online er spækket med reklamer og i det hele taget gør det svært for lærere og pædagoger at finde ud af hvad der godt og skidt.

Tihiiplanet - gratis til de yngste

Tihiiplanet - gratis til de yngste

Her tror jeg at et sted som Tihii Planet er et godt bud på en løsning. Her findes et hav af små simple spil (og læringsspil) til de yngste som man roligt kan lade børnene lege med på de interaktive tavler – også uden konstant voksenovervågning.

Når eleverne så bliver en anelse større kan man jo begynde at lære dem selv at vurdere hvilke andre spillesider der er gode og interessante for dem.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *