En ikke-konference

Del med dit netværk

teachmeet09bett-portrait-whitebg

Under BETT i London blev der afholdt et arrangement af typen Teachmeet. Teachmeet er et række arrangementer hvor der stilles konferencefaciliteter til rådighed, men hvor deltagerne selv kommer med oplæggene. Deltagerne er så lærere der kommer for at fortælle og høre om gode erfaringer med inddragelse af it. Det hele er meget åbent og man melder sig til via en wiki – simpelthen ved at skrive sig på deltagerlisten.

Det er en fantastisk ide og det var på BETT opdelt sådan at man kunne deltage enten med et oplæg på op til syv minutter, et mikroindlæg på op til 2 minutter eller bare ved at være entusiastisk beskuer. På selve arrangementet blev der så trukket lod om oplæggene og ellers præsenteret løs.

Det kunne være spændende om noget tilsvarende kunne lade sig gøre i Danmark. Jeg har i de sidste tre år på Uddannelsesforum forsøgt med konceptet Torvet, hvor der blevet præsenteret gratisprogrammer og deltagerne har haft mulighed for at komme med oplæg. Desværre er listen af entusiastiske beskuere noget større end deltagere der ønsker at præsentere ideer eller oplæg.

Læs mere om Teachmeet her: http://www.teachmeet.org.uk

Jeg havde desværre ikke mulighed for at deltage i løjerne i London, men kunne her fra Danmark følge med via Flashmeeting. Det betyder at man kan se den gemte udgave af mødet. Se hele forestillingen her. Udover denne mulighed for at deltage blev seancen også filmet og transmiteret live på http://www.ustream.tv.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *