Fra tekst til billede

Del med dit netværk

En af de ting man kan bruge sin mobiltelefon til er at læse tekster. Dette kunne jo også være interessant at bruge i skolesammenhænge, hvor man kan gøre tekster let tilgængelige for eleverne. Desværre er der et problem med at kun de færreste elever er i besiddelse af en SmartPhone (i hvert fald nogle måneder endnu) og dermed er muligheden for at læse dokumenter begrænset eller umulig.

eBook to Images

Med programmet eBook to Images er dette slut. Med programmet kan man super let konvertere tekster til billeder som kan læses på de fleste telefoner – og endda mange iPods og andre mp3-afspillere. Med sidstnævnte kan man endda forestille sig at man kombinerer billederne med lydfiler så eleverne kan vælge både at læse og høre materialet.

eBook to Images læser formaeterne txt, html, pdf, doc samt lit (litteratur). Det er kun teksten der kommer med og man vælger selv hvilket skærmstørrelse (billedstørrelse) det skal passe til, ligesom man kan vælge forskellige fonte og størrelser på den færdige tekst. Teksten bliver således tilpasset til de billeder programmet laver og der er ikke bare tale om en print til billede funktion.

Programmet er let at bruge og så kan man også tjekke nogle af de andre programmer fra Merlin Software ud når man henter det:


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *