Anatomi i lækker 3D-udgave

Del med dit netværk

Visible Bodywww.visiblebody.com står der “Discover Human Anatomy Like Never Before!”. Med tv-lægen Peter Qvortrup og hans mangeårige indtræden i vores tv-stuer, hvor han med 3D-modeller viser os kroppen med og uden hud, indvolde og andre lag, er det måske lidt en overdrivelse at vi kan opdage den menneskelige anatomi, som vi aldrig har gjort det før.

MEN… med Visible Body får du nu lov til selv at styre showet, og dermed selv tilføje diverse lag (fx muskler, organer, blodårer, fordøjelsessystem, kønsorganer m.m.) til det rå skelet, samtidig med at du kan rotere og zoome ind lige så tosset du vil. Det er dig, der er chefen her!

Kombineret med en interaktiv tavle, vil Visible Body give Biologi-undervisingen et ekstra løft.

Som den rare speaker siger i nedenstående klip: “It is a truly interactive experience for learning anatomy and physiology”. Og det har han såmænd ganske ret i, eller som en af kommentarerne på videoen fra YouTube siger: “Hvis vi havde dette program, da jeg gik i skole, havde jeg nok hørt bedre efter”.


Del med dit netværk

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *