Automatiske grafer på baggrund af data i Excel

Del med dit netværk

Software-ekvilibristerne i Microsofts Office Labs-afdeling, har udviklet et fint lile program, der både kan spare mange klik og inspirere til hvordan man grafisk kan præsentere sine data i Excel. Programmet installeres som et plugin og lægger sig i “Båndet” i Excel 2007 (under tilføjelsesprogrammer).

Det kan fx bruges i forbindelse med at få visualiseret de data man indsamler i spørgeskema-undersøgelser – som jo er en yndet fremgangsmetode for at hente input fra folket i bl.a. projektugen i skole ældste klasser.

Hvis man har knoklet rundt med den i øvrigt geniale funktion Pivotdiagram, er der stor hjælp at hente i form af Chart advisor, der laver alt det beskidte arbejde – men hvor der stadig er mulighed for at tweake forslagne fra Chart Advisor.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *