Dias-raketten er lettet

Del med dit netværk

Efter at have kørt deres documents & spreadsheets i godt et år introducerede Google i september 2007 muligheden for at lave online præsentationer. Det var (og er) dog et ret primitivt præsentationsprogram og det er faktisk kun samarbejdsmulighederne der udemærker programmet.

Arbejd, præsenter og del. SlideRocket har det hele i en meget intuitiv brugerflade.

Arbejd, præsenter og del. SlideRocket har det hele i en meget intuitiv brugerflade.

Men det ser helt anderledes ud når man første gang fyrer raketten af med sliderocket. Dette online-præsentationsprogram er selv i den gratisudgave fuld af lækre muligheder og detaljer for at lave præsentationer. I første omgang bliver man imponeret af de mange effekter og overgange, men efter at have arbejdet med programmet i nogen tid, er det især måden man opbygger ressourcer og dermed let kan genbruge elementer som billeder, flashfiler med videre der giver arbejdsglæden ved programmet.

At man så samtidig får et program der giver rige muligheder for at dele og samarbejde om udvikling af præsentationer er den bonus der gør at programmer som SlideRocket sandsynligvis vil vinde stort indpas fremover.

Læs mere og meld dig til på http://www.sliderocket.com eller se mere på nedenstående præsentation med firmaet bag SlideRockets direktør.


Del med dit netværk

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *