FlashMeeting – hold møde på nettet

Del med dit netværk

Efterhånden kan man ikke købe en computer uden indbygget webkamera. Det er jo skønt og jeg bruger ofte kameraet i forbindelse med samtaler over skype eller messenger, men begge disse programmer har store begrænsninger i forhold til at være mange deltagere. Der findes en lang række spændende programmer der kan anvendes til egentlige konferencer – som for eksempel Microsoft Live Meeting – men disse programmer skal købes før man kan få glæde af dem til selv at starte online møder.

Det findes der muligvis flere gratis alternativer til. Senest stødte jeg på programmet FlashMeeting, der ovenikøbet ikke kræver at man installere noget som helst. Der er således tale om et program der kan afvikles 100% fra hjemmesiden.

flashmeeting

Jeg har registreret mig som bruger af programmet, men kan desværre endnu ikke selv oprette møder, da dette kræver en opgradering. Denne koster ikke penge, men man skal godkendes. Det er jeg så ved at prøve at blive. Hvis det ender med at jeg selv kan lave møder i FlashMeeting skal dette program for alvor anbefales. Indtil videre vil jeg dog bare stille anbefale det for den meget lettilgængelige brugerflade og mulighederne for at styre talerækker, chatte med andre deltagere og skrive noter undervejs – ligesom at møderne som standard optages og derfor kan genses efterfølgende.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *