Hurtig fotomanipuation på nettet

Del med dit netværk

Hvis dit (eller skolens) primære billedbehandlingsprogram er Paint (fra Windows), er det så som så med mulighederne for at redigere og manipulere med de billeder du tager. Men som beskrevet i Maltes indlæg Billedbehandling i skyerne, findes der nu også online-muligheder for at redigere og manipulere dine billeder.

En af disse tjenester er BeFunky.com som i en håndevending giver dine billeder et flot udtryk (muligheden for at lave noget grimt er også til stede).

Det indeholder bl.a. en mulighed for at give dine billeder et Andy Warhol look-a-like ved hjælp af funktionen Warholizer. En oplagt idé er at tage nogle gamle kunstbilleder (fx fra http://www.smarthistory.org/ som i øvrigt er en glimrende side til at få et kunsthistorisk overblik) og give dem et pop-art-udtryk. Der er selvfølgelig også mulighed for at anvende egne billeder.

Et andet eksempel kunne være, at man står overfor at skulle lave et par reklameplakater for skolekomedien og har taget billeder fra generalprøven som skal peppes lidt op.

BeFunky.com


Del med dit netværk

Kommentarer

  1. By mib

    Svar

  2. By Malte

    Svar

  3. By Anders

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *