Masser af matematik

Del med dit netværk

Masser af matematikHvis du, ligesom jeg har det lidt svært med hyperblinkende reklamebannere, skal du nok lige forberede dig på at blive testet, når du retter din browser hen mod linket i dette indlæg. Men, hvis du kan klare mosten og kommer forbi startsiden, hvor det er værst, ligger der en masse matematiske godbidder og venter på dig og dine elever.

Forfatteren af www.pi.skolesider.dk har påtaget sig den heroiske opgave, at scanne nettet for brugbare hjemmesider og små applikationer til brug i matematik-undervisningen. Eller som vedkommende selv, meget “ydmygt” skriver: “Velkommen til den bedste, sjoveste og mest lærerige danske matematikhjemmeside på nettet.” Sådan – ingen grund til at lægge fingre imellem.

Der er bl.a. opgaver i plus, minus, gange, dividere, ligninger, brøker osv.

Stik imod sædvanen, har jeg valgt ikke, at poste et skærmbillede eller videoklip fra hjemmesiden – det skal være en overraskelse 😉


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *