Mere animation

Del med dit netværk

Kreativt arbejde ved computeren er en af de ting der for tiden for alvor bliver muligt på nettet. Ved hjælp af Flash og Silverlight er det blevet muligt at lave rigtigt spændende ting på nettet – helt uden at skulle installere programmer på computeren. Det gør det meget lettere – i en skole-kontekst – at benytte små og simple programmer man kun skal arbejde med i kort tid. Nu skal den kommunale it-afdeling ikke længere overtales til at installere programmerne på kommunens skole-image og vente halve år på at det bliver rullet ud.

Animationsprogrammets arbejdsflade

Animationsprogrammets arbejdsflade

Et af de mere sjove programmer jeg er for nylig stødte på, var Go!Animate. Her har man et animationsprogram der er super let at bruge og samtidig indeholder et hav af muligheder. Der er en lang række personer, ting og baggrunde indbygget i programmet, men samtidig er der mulighed for at uploade egne kreationer. Der er således både til gården og gaden – hvad enten man bare lige er skal lave en hurtig animation eller om man skal bruge programmet i længere tid til store og flotte animationer. Og at det er nemt at lave beviser den lille animation nedenfor. Den tog mig under 10 minutter at lave (men så er der også kun de første tre scener i en historie der måske kunne være endt med at være interessant med en lille times arbejde).


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *