PowerPoint + YouTube = Succes

Del med dit netværk

Det har hidtil været lidt af en prøvelse at sætte en YouTube-video ind i sin PowerPoint-præsentation.
Der er et hav af små programmer, som tilbyder at hive videoerne ned på din computer, men for at de kan fungere i PowerPoint, skal de først konverteres til et PowerPoint-kendt format, og på dette stadie i processen, her har vi vidst kun de sidste 5% af eleverne tilbage, og hvis det så også mislykkedes, er der stor fare for mental nedsmeltning (ikke mindst pga. den enorme mængde tid det tager).

Heldigvis er der nogle flinke mennesker, der har udviklet en YouTube Video Wizard (som et plugin til PowerPoint 97-2003 og 2007), som gør det muligt for de resterende 95% at få succes. Ikke mindst fordi det kun kræver at kunne kopiere et YouTube-link og klikke på næste-knappen et par gange. Man skal blot huske, at videoerne streames online, så man skal være forbundet til nettet, når man afvikler sin PowerPoint-præsentation.

Skulle man fx lave en PowerPoint-præsentation med udgangspunkt i forholdet mellem politikere og alkohol, kunne det jo være interessant at vise nedenstående klip, hvor en ikke heeeelt appelsinfri fransk præsident, har lidt trætte øjne og en lidt “forkølet” stemme 😉


Del med dit netværk

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *