Træf fælles beslutninger og planlæg begivenheder

Del med dit netværk

At planlægge et møde med flere end to deltagere, kan være en stor udfordring hvis dit primære planlægningsværktøj er din mail. Indrømmet, at det trods alt stadig er lettere end i de gamle snailmail-dage, men der kan let gå inflation i mængden af mails, der ryger frem og tilbage for bare at koordinere et enkelt møde. På samme måde kan en afstemning om et givent emne også afstedkomme et hav af mails. Man kan nærmest blive træt af at tænke på det, gab…

Heldigvis var udviklerne af online-tjenesten doodle.com tilsyneladende også trætte af det, så de satte sig for at udvikle en meget simpel lille tjeneste, der kan hjælpe med at få styr på både aftaler og afstemninger. Så næste gang du er blevet udpeget som koordinator for et møde, så smut forbi doodle.com, hvor du i løbet af ganske få (og NEMME) trin, har oprettet en minikalender som de andre deltagere kan skrive sig ind i. Til sidst har man så en oversigt over datoer og tidspunkter, hvor alle (eller de fleste) kan deltage. Du kan også bruge det til at lave en afstemning over det næste faglige emne i fx Samfundsfag. Det er så nemt som at klø sig selv i nakken – og ikke mindst effektivt! …og så er det i øvrigt på dansk.Doodle.com

 

 


Del med dit netværk

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *