Tysk der går laaaangsomt – sprogundervisning med nettet

Del med dit netværk

Desværre er tysk et fag som mister kunder. Det er ærgeligt af mange grunde, men måske ikke så mærkeligt. Der er ikke meget romantik over sproget og hvem husker ikke kasserollebøjninger og andre huskeremser om at være dum. Så kedeligt behøver det heldigvis ikke være og der findes masser af knalddygtige tysklærere.

Nu er der også kommet et godt bud på en blog man kan benytte i undervisningen. Nede i Berlin sidder den tyske journalist Annik og skriver blogindlæg om typiske tyske hverdagsting som offentlig transport, tysk musik og indkøb. Det store clue er at Annik ikke bare skriver. Hun læser også op. Og hun læser ikke bare op. Hun læser laaangsomt. Så kan man som elev sagtens følge med.

Bloggen kan endde dække hele to mål. Dels kan den hjælpe med at høre tysk i et tempo så man kan forstå det og samtidig læse med. Dels kan man ved at følge bloggen få en indsigt og forståelse for tyske forhold og tysk kultur.

Alle blogindlæg kan både høres og hentes som PDF

Alle blogindlæg kan både høres og hentes som PDF


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *