Video kan man da også redigere på nettet

Del med dit netværk

Videoredigering er ikke længere for avanceret til at det hele kan køre over nettet. Med JayCut er det bare et spørgsmål om at uploade videoer og billeder og så er man ellers klar til at klippe en hurtig video sammen. Man kan ikke arbejde flere sammen om selve klipningen, men når man uploader billeder og videoer kan man vælge at dele dem med de grupper man er med i. Man kan således oprette en gruppe i klassen og så kan alle eleverne uploade billeder og videoer fra deres egne mobiltelefoner og kameraer og herefter kan hele klassen bruge løs af de forskellige klip til deres egen film.

Online videoklipning kræver ikke det store af computeren og er en rigtig god måde at arbejde med de videoklip man for eksempel optager med det indbyggede kamera i en subnote.

Skærmbilledet i Jaycut

Skærmbilledet i Jaycut

Selve brugerfladen minder meget om MovieMaker med en tidslinie i bunden hvor man kan se de forskellige videoklip, overgange, lyde og effekter man har med i sin video. Ved hjælp af faneblade har man let overblik over de forskellige elementer der skal benyttes i mixet. Undervejs kan man klikke Preview/Save og se det foreløbige produkt inden man tilsidst kan udgive det – enten til egen fornøjelse, deling med venner eller offentlig visning.

Den færdige film kan naturligvis embeddes på andre sider, men programmet giver også mulighed for at man downloader den færdige film som WMF film. Jeg savner kun en let måde at sende den færdige film direkte til min YouTube konto uden at skulle downloade og så uploade.


Del med dit netværk

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *