Deep Zoom Composer

Del med dit netværk

Kan du huske i gamle dage da man gik på nettet med en 28.8 kps forbindelse? Dengang var mange billeder lavet i progressiv jpg så de blev hentet i bidder. Billedet startede med at være lidt grynet og så blev det skarpere og skarpere efterhånden som browseren fik snøvlet sig færdig.

Sådan er det heldigvis ikke længere, men til gengæld er digitalkameraerne blevet bedre og bedre. Det stiller nye krav og ønsker fra brugerne. Her kommer Deep Zoom ind. Deep Zoom fra Microsoft anvender Silverlight til at navigere i billeder eller billedcollager. Måden billederne hentes på, betyder at man starter med at hente overblikket og først efterhånden som detaljer bliver nødvendige zoomer mere og mere ind i billedet.

Et godt eksempel på dette ses for eksempel på http://memorabilia.hardrock.com/

Nu kan du selv lave denne slags billedcollager og højkvalitetsbilleder, hvor man som bruger kan gå på opdagelse i detaljerne. Med programmet Deep Zoom Composer er det bare at oprette et projekt, indlæse fotos, arrangere collagen og gemme. Der er værktøjer som hjælpelinier og muligheder for at få billeder til at have samme størrelse der gør det meget let at sætte collagen op. Herefter kan den gemmes enten på harddisken eller direkte til dit PhotoZoom fotoalbum.

Man kan for eksempel lave en billedcollage med Deep Zoom Composer

Man kan for eksempel lave en billedcollage med Deep Zoom Composer


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *