Hvordan skal jeg åbne den slags filer?

Del med dit netværk

Hvem kender ikke det at man modtager en fil i et format man ikke lige kendte til. Efter lidt tids søgning på Google, ender man så med at vide, at det kræver en dyr programpakke at åbne lige denne type fil. Den tid er slut med OpenWith.org. Dels er hjemmesiden en guldgrube når man skal finde gratis alternativer og dels har de udviklet en lille simpel applikation der gør at det gratis alternativ kun er et højreklik borte.

Og simpelt er det. Når programmet er installeret bliver højrekliksmenuen udvidet med menupunktet “OpenWith.Org – How do I open this file” og vælges denne kontakter programmet OpenWith.org og modtager en oversigt over gratis programmer og viewere til netop den programfil du sidder med.

Programmet kan downloades på http://www.openwith.org/static/OpenWith.org_Installer.exe og på http://www.openwith.org kan du læse mere og søge efter både filtyper og programmer til at åbne filerne med.

Her er modtaget et dokument fra Microsoft Word 2007. Hvilket program kan man bruge hvis man ikke lige har sådan en installeret?

Her er modtaget et dokument fra Microsoft Word 2007. Hvilket program kan man bruge hvis man ikke lige har sådan en installeret?


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *