Mathway – løs dine ligninger online

Del med dit netværk

For de af os der gik i skole FØR den digitale tidsalder for alvor slog igennem og som havde lidt svært ved ligninger i matematik, ville denne hjemmeside have været en gave sendt fra (cyber)himmelen. På mathway.com kan du indtaste en ligning, som fx -3y+3x=-7(x+3) og minsandten om du ikke får løsningen med det samme og ovenikøbet også får mulighed for at se det på en graf.

Ud fra det faktum, at jeg ikke er matematik-lærer – eller i det hele taget har meget forstand på matematik – er det så-som-så, hvad jeg mere kan skrive om tjenesten, så for de af jer, der har lidt mere matematisk forståelse, vil jeg bare foreslå at klikke på linket herunder og prøve det selv.

Mathway


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *