Sebran – it for de små

“Det er aldrig for tidligt for dit barn at blive bekendt med bogstaver og tal”, skriver de på hjemmesiden for det lile program Sebran’s ABC – og selvom der måske nok trods alt ER en nedre grænse, så fungerer det rigtig fint i de mindre klasser.

I en multimedieverden, hvor børn er vokset op med lækre billeder, fed lyd og  fantastiske animationer på deres spillekonsoller, skal indholdet i den grad være i orden, hvis indpakningen, som i dette tilfælde, falder langt herfra. Vi har tidligere set på TihiiPlanet.dk her på it-torvet, der med sin farverige brugerflade, grafik og interaktivitet er et fint univers med samme formål som Sebran: At det skal være sjovt at lære. Som det ses på nedenstående skærmbillede, er vi ikke ude i et multimedieshow af de store og selvom det jo først og fremmest indholdet vi skal se på, kan man ikke skille form og funktion ad. Set i det lys er det op ad bakke for Sebran, men det formår alligevel i nogen grad at fænge – i hvert fald i en kort periode ad gangen.

Som et lille intermezzo på den interaktive tavle i undervisningen eller som en del af et værkstedsforløb, er Sebran et bud.

sebran1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.