Sebran – it for de små

Del med dit netværk

“Det er aldrig for tidligt for dit barn at blive bekendt med bogstaver og tal”, skriver de på hjemmesiden for det lile program Sebran’s ABC – og selvom der måske nok trods alt ER en nedre grænse, så fungerer det rigtig fint i de mindre klasser.

I en multimedieverden, hvor børn er vokset op med lækre billeder, fed lyd og  fantastiske animationer på deres spillekonsoller, skal indholdet i den grad være i orden, hvis indpakningen, som i dette tilfælde, falder langt herfra. Vi har tidligere set på TihiiPlanet.dk her på it-torvet, der med sin farverige brugerflade, grafik og interaktivitet er et fint univers med samme formål som Sebran: At det skal være sjovt at lære. Som det ses på nedenstående skærmbillede, er vi ikke ude i et multimedieshow af de store og selvom det jo først og fremmest indholdet vi skal se på, kan man ikke skille form og funktion ad. Set i det lys er det op ad bakke for Sebran, men det formår alligevel i nogen grad at fænge – i hvert fald i en kort periode ad gangen.

Som et lille intermezzo på den interaktive tavle i undervisningen eller som en del af et værkstedsforløb, er Sebran et bud.

sebran1


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *