Tegn direkte på skærmen med Google DemoHelper

Del med dit netværk

Vi vil jo helst være sådan nogenlunde originale med vores historier her på IT-torvet.dk, men ligesom mange af jer, læser vi naturligvis også nyhedsbreve og besøger andre blogs og hjemmesider med programomtaler. Således også PC World (www.pcworld.dk), der netop har postet nyheden om det lille program DemoHelper fra Google Code (Googles udviklingscenter).

Kort fortalt går det ud på, at du med DemoHelper kan tegne (og zoome) direkte på skærmen. Det kunne fx være i forbindelse med instruktioner i rækkefølgen af, hvordan du i PowerPoint brugte brugerdefinerede animationer til at skabe en indgangseffekt på en given tekst (se skærmbillede med 1, 2, 3). Det kunne også være, at du havde brug for at sætte særlig fokus på et par ord i en artikel på nettet. Som tegnsætningsværktøj i en tekst uden kommaer, punkttummer og andre tegn, kunne man også forestille sig programmet brugt – kun fantasien sætter, lidt populært sagt, grænser. HUSK blot at så snart du trykker ESC, forsvinder det hele.

Programmet kan også zoome ind – fx på billeder eller andre ting, der kunne trænge til en forstørrelse.

DemoHelper lægger sig som ikon i systembakken (lige ved siden af uret i højre hjørne) og her kan du aktivere funktionerne og se nyttige tastaturgenveje.

demohelper


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *