Du kan også Doodle direkte fra Outlook

Del med dit netværk

I slutningen af februar skrev Anders om det fantastiske simple og meget brugbare planlægnings- og afstemningsværktøj Doodle. Jeg har brugt dette værktøj i mange sammenhænge, men skal indrømme at det kan stille visse krav til overblik når man sidder og forsøger at kigge i Outlooks kalender og krydser af i Doodle – og ja, det er også ind i mellem gået galt.

Men det behøver det slet ikke. Man kan nemlig integrere Doodle direkte i Outlook ved hjælp af et lille plugin. Med dette plugin kan man slå efter i Outlook når man skal svare på en Doodle, ligesom man kan oprette nye aftaleplanlægninger direkte fra Outlook. Det bedste er at det virker både når man har Outlook på sin hjemmecomputer og når man bruger en Exchangeserver. Lækkert.

Hent pluginet her: http://doodle.com/about/DoodleOutlookPlugin.html

doodleoutlook


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *