Så er der support

Del med dit netværk

Når man ved lidt mere om computere end naboen er man allerede godt på vej til at blive supporter, og som supporter har man sikkert ofte oplevet at skulle hjælpe over telefonen. Det kan være svært på samme tid at skulle genkalde sig skærmbilleder på den indre mentale skærm, dirigere en bruger på den anden side af et telefonsignal og få den ønskede feedback der gør at man ved brugeren gør som man instruerer. I sådanne situationer ville man ønske at man bare kunne gøre det selv (uden at skulle bevæge sig udenfor vel og mærke).
Forbind eller bliv forbundet

Forbind eller bliv forbundet

Med programmet TeamViewer er det uendeligt let at overtage kontrollen over en anden computer via internettet. Programmet findes endda i en ganske gratis udgave til ikke-kommerciel brug og på dansk: http://www.teamviewer.com/da/index.aspx

Man installerer programmet og så kan man ellers vælge om man vil overtage et skrivebord eller vise sit eget frem. Det sidste giver muligheder for at lave små præsentationer ligesom programmet Microsoft Shared View.

Så er der fjernforbindelse

Så er der fjernforbindelse


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *