Multisocial?

Del med dit netværk

Som tidligere beskrevet anvender jeg tjenesten Diigo til at dele links, skrive noter til forskellige hjemmesider og i det hele taget sørge for at ordne mange af de gode tilbud jeg finder på nettet og som jeg bare ved jeg bliver nødt til at vende tilbage til. I den forbindelse er der også blevet oprettet en Diigo-gruppe til IT-Torvet, men alt det sociale stopper ikke der. På IT-Torvet er vi nemlig multisociale:

Twitter hvor man kan kvidre løs om stort og småt har vi naturligvis også en strøm af kvidder. Det er i første omgang sat op så der kvidres om nye indlæg her på bloggen, men jeg kan da forestille mig at vi også vil bruge tweeten under konferencer om it og undervisning og komme med et par gode fifs undervejs så du – hvis du også deltager og følger med på twitterstrømmen – kan opleve det vi finder bedst. Vores twitterier kan følges her på bloggen (ude i spalten til højre) eller på www.twitter.com/ittorvet.

Endelig er Facebook jo ikke længere til at komme udenom. Det er oven i købet blevet så populært at en skole har valgt at forbyde eleverne at benytte det på skolen (at man i stedet burde se på potentialet og opgaven med at uddanne eleverne i at benytte Facebook og andre tjenester fornuftigt er en anden snak – forbud fordi nogle elever netmobber andre svarer til at aflyse alle frikvarter fordi vi jo ved at der sker mobberi i skolegården). Vi har derfor fået lavet en Facebook Applikation ved hjælp af en udvidelse til vores blogsystem. Så nu kan man følge med i nyheder om programmer og netressourcer direkte fra Facebook og i øvrigt også kommentere og dele indlæg med vennerne samme sted.

Bruger du andre sociale tjenester kan du selvfølgelig altid bruge deleknappen under hvert indlæg til at dele den med dine venner på delicius, StumbleUpon, Digg, LiveSpaces eller hvad der nu lige er den måde du deler på.

twitter


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *