Video/billede-plugin til PowerPoint (2007/2010)

Del med dit netværk

Som vi skrev om tilbage i februar, er PowerPoint + YouTube = Succes. Dette lille fine plugin lader dig indsætte en YouTube-video i din PowerPoint-præsentation og har vakt stor glæde hos mangen en elev.

Nu er der så kommet et nyt plugin, der er endnu bedre. Hvor man med ovennævnte første skulle starte sin internetbrowser op og derefter finde det ønskede YouTube-klip (og derefter kopiere linket ind i en guide i PowerPoint), kan man med authorSTREAM Desktop-pluginet søge direkte i PowerPoint (og få vist søgeresultaterne via thumbnails i PowerPoint) – og ikke bare på YouTube-videoer, men også billeder. Man sparer dermed sig selv fra at skulle åbne både YouTube og en billedsøgningstjeneste på nettet op – det hele klares i PowerPoint. Snedigt!

Se mere her.

Download plugin’et her.

fck


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *