VoiceThread – kommunikation om billeder, dokumenter og video

Del med dit netværk

Voicethread

VoiceThread er en helt ny måde, hvorpå man kan kommunikere om og dele billeder, dokumenter og video. Programmet har mange sjove anvendelsesmuligheder fra stort til småt… sjov med vennerne omkring et billede eller samarbejde omkring en tekst man skriver i en gruppe. Men ikke mindst er der også større muligheder i forhold til samarbejde mellem lærer og elever eller mellem klasser, hvor man kan samarbejde om og dele viden og gode ideer.

upload

Kort fortalt uploader man filen, som man vil samarbejde om, laver en beskrivelse og deler det med andre. Man kan uploade flere filer. Ens venner kan gemmes og grupperes til senere brug.. Det er muligt at downloade en version til skrivebordet, så man ikke er afhængig af internetforbindelse. Programmet er browserbaseret, og det fungerer fint med en lille menu under arbejdsområdet, hvor der er forskellige kommentarmuligheder.

programvindue

Ved at følge linket finder man en kort beskrivelse…

http://voicethread.com/#home.b409.i848804

Ved at følge linket får man gode ideer til undervisning og anvendelse…

http://voicethread.com/library/

Rigtig god fornøjelse


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *