Egoeffekter går til filmen

Del med dit netværk

Erik har tidligere skrevet om hvor let man kan lave sjove billeder udfra fotos af en selv og vennerne. Efterhånden som teknikkerne bliver bedre og serverne bliver hurtigere, bliver mulighederne også bedre og senest på Uddannelsesforum viste Erik ligeledes nogle af de nye muligheder for at indsætte billeder i små animationer og på Facebook har en reklamekampagne fra Nivea brugt video oven på et foto til at lave små sårbarhedsfilm, men den foreløbige pris for hvad man kan må gå til den svenske kampagne for licensbetaling:

Og så kan vi ellers glæde os til at se hvad det kommer til at betyde for mulighederne for lærere og elever fremover. Foreløbig glæder jeg mig til det første eksempel hvor man kan indlejre levende billeder.


Del med dit netværk

Kommentarer

  1. By Thomas

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *