Gratis sangsmed…

Del med dit netværk

Jeg har tidligere skrevet om Microsoft Songsmith. Alle kan downloade programmet i en prøveversion ganske gratis, men som underviser er tilbudet endnu bedre. Gennem netværket Innovative Teachers Forum tilbyder Microsoft nemlig programmet kvit og frit – hvis altså man er registreret.

Man skal godt nok ind på den engelske del af sitet og der står at det er gratis for undervisere i England – men Microsoft Danmark siger at det er helt i orden også når man kommer fra Danmark. Så det er bare at bruge den engelske del og hente programmet (der er i øvrigt også andre interessante gratis glæder samme sted – når man lige har solgt sin sjæl til Microsoft eller i hvert fald turdet registrere sig).

freesongsmith


Del med dit netværk

Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *