Tegneserier for alle

Del med dit netværk

Med Toonlet kan alle lave en tegneserie let, online og gratis. Det er let at bruge og man behøver slet ikke kunne tegne. Desværre er man så bundet til at bruge de figurpakker systemet tilbyder.

toonlet

Toonlets brugergrænseflade med persongeneratoren.

Toonlet er et onlineprogram der gør det let at skabe klassiske tegneseriestriber. Programmet består af to dele – selve striben hvor man kan se de forskellige paneler og ændre tekster, talebobler, baggrunde og figurer og en figurgenerator hvor man kan ændre på sine figurer. Alle figurer opbygges ud fra en række pakker med forskellige dele og selvom man altså ikke kan tegne sine egne figurer helt fra bunden er der masser af indstillingsmuligheder ligesom man kan gemme sine egne tilrettede figurer og således opbygge sit helt eget figurgalleri.

En uge hos supporten


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *