En julegave til engelsklæreren

Del med dit netværk

Den anden dag faldt jeg over et spændende værktøj kaldet LessonWriter. Værktøjet, som benyttes direkte på en hjemmeside, gør det let at tage en hvilken som helst (elektronisk) tekst og klargøre den til klassebrug. Man starter med at finde sin tekst og kopiere den ind i LessonWriter. Når dette er gjort og man klikker Submit er det magien sker. Programmet analyserer simpelthen teksten og foreslår en ordliste med tilhørende øvelser og man kan automatisk tilføje forskellige grammatiske øvelser. Desuden kan man indskrive egne spørgsmål til teksten af mere generel karakter.

Det er ærgeligt man ikke er engelsklærer – men ideen skal gives videre. Programmet er også lidt svært at forklare med se en lille video der forklarer det hele på 3 minutter og 30 sekunder: http://lessonwriter.com/Training/Introduction/Introduction.aspx

Copy-paste er ikke kun et trick eleverne kan bruge. Med LessonWriter kan man lave en helt aktuel tekst klar til skolebrug på 10 minutter.

Copy-paste er ikke kun et trick eleverne kan bruge. Med LessonWriter kan man lave en helt aktuel tekst klar til skolebrug på 10 minutter.


Del med dit netværk

Kommentarer

  1. By Malte

    Svar

  2. By Dorrit Werther

    Svar

  3. By helle havel

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *