Kan dine besøgende se din hjemmeside?

Del med dit netværk

Dette lille værktøj er mest for de lidt mere nørdede – eller i hvert fald dem med en hjemmeside. Google har udviklet et lille simpelt værktøj der grafisk kan vise din hjemmeside med en graf ovenpå der afslører hvor meget af siden der er synlig for de besøgende afhængig af deres skærmstørrelse. Det smarte er at Google samtidig bruger deres data for hvilke skærmstørrelser besøgende på Google benytter. Det betyder at man hurtigt kan se hvor man procent af de besøgende der kan se hvor meget af skærmen.

googleoverlay

Google ligger statistikken ovenpå din hjemmeside. Her kan man for eksempel hurtigt se at 5% af de besøgende (hvis de har sammen fordeling af skærmstørrelse som gennemsnittet) på IT Torvet ikke kan se menubjælken i højre side af skærmen.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *