Smart Skærmsnup

Del med dit netværk

Der findes et hav af programmer til at lave gode skærmsnup (screendumps) og der er før blevet præsenteret den slags programmer her på IT Torvet. Det skal dog ikke forhindre os i lige at præsentere endnu et af slagsen – nemlig Screenpresso.

Der er i og for sig ikke så meget at sige om Screenpresso. Programmet kan det det skal kunne – nemlig lave skærmsnup af hele skærmen eller blot et område og ikke mindst automatisk tilpasse størrelser med videre. Der hvor Screenpresso viser spændende takter er den særlige autoscroll-funktion, der gør det let at tage en stribe billeder af et dokument eller en hjemmeside der er for stort til at vises på skærmen på én gang. Programmet tager så et billede hver gang man kører et trin ned af siden og til sidste sætter den alle billederne sammen til et langt billede (prøv at klikke på det meget lange billede i denne post og se det i fuld størrelse). Det er smart!

Programmet skal downloades, men man kan vælge om man vil installere det på computeren eller bare køre det direkte uden installation, hvilket betyder at det er et oplagt program at have liggende på USB-pennen.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *