Ønsker på væggen

Del med dit netværk

Wallwisher er en simpel tjeneste der giver mulighed for at sætte små opslag op på en delt opslagstavle. Opslagene kan flyttes og arrangeres på forskellige måder og ejeren af opslagstavlen kan vælge hvor meget kontrol der skal være over opslagene – for eksempel ved at kræve at de godkendes før de kan se af andres. Tavlen kan man efterfølgende embedde på sin hjemmeside (endda også i SkoleIntra lover Carsten, som selvfølgelig er med C og ikke K) eller følge med i via et RSS-feed. Det enkelte opslag kan udover tekst også indeholde et link, så man kan også bruge tavlen til at skabe en linksamling.

Undervisningsbrug: Wallwisher kan bruges til at samle sammen på gruppearbejde, som en anderledes måde at lave brainstorm på og lignende aktiviteter hvor man skaber og indsamler viden som skal deles og organiseres. For eksempel kan man forestille sig at man benytter Wallwisher som opsamlingssted til en opgave hvor eleverne er på jagt efter gode kilder på nettet til et emne.


Del med dit netværk

Kommentarer

  1. By Carsten

    Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *