Crayon Physics Deluxe næsten gratis…

Del med dit netværk

Vi har tidligere her på sitet fortalt om programmet Phun, men Phun er ikke det eneste program hvor man tegner på papir med fysiske egenskaber. Crayon Physics er egentligt et spil, men er et fantastisk spil som virkelig fordrer en legende tilgang til fysik. Programmet er ikke et typisk moderne program der sælger sig med 3d effekter og lyde, men rettere med et simpelt og intuitivt design, hvor de eneste redskaber er: farvekridt og en fremragende naturtro engine.

Og spillet er desværre ikke helt gratis – men  i anledning af deres 1 års fødselsdag har valgt at sælge deres program til den pris, du som bruger, ønsker at betale for det… 1 cent… 1 $ eller 50 $… så kom i gang med at lege, specielt nu hvor det er næsten gratis 🙂

Du kan finde programmet her: http://www.crayonphysics.com/

Pay-what-you-want tilbuddet gælder kun indtil den 15. januar 2010.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *