En verden af molekyler

Del med dit netværk

På hjemmesiden WorldOfMolecules finder man en lang række beskrivelser af molekyler og deres egenskaber. Det mest interessante er nok muligheden for at se molekyler præsenteres i 3D og kan drejes og forstøres/formindskes af brugeren. Man kan således betragte et molekyle fra mange vinkler og sider.

Grafitmolekyle. Fra worldofmolecules.com

Grafitmolekyle - fra worldofmolecules.com

Undervisningsbrug: Elever kan ofte få en god forståelse for molekyler og bindinger hvis de bygger dem af små plasticklodser, men især i større sammenhænge som for eksempel grafit, is og diamant er det en stor opgave. På World of Molecules kan man finde molekylerne og se dem fra forskellige vinkler – og måske få en forståelse for hvorfor diamant er hårdere end is og hvorfor grafit går i stykker i skiver.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *