Online udgivelser

Del med dit netværk

Da online blade først kom frem var det en dyr fornøjelse som var forbeholdt dyre magasiner og reklameavisen fra de store supermarkedskæder, men der er efterhånden flere tjenester der tilbyder tjenesten ganske gratis. Det betyder at det nu er blevet ganske gratis at lave sine dokumenter om til lækre online-blade med bladrefunktion og det hele.

Tjenesten Youblisher er en af de nye drenge i klassen, men er meget let at anvende. I den anden ende af skalaen er danske Issuu, der indeholder en imponerende mængde funktioner i den gratis funktion. Tjenesten YuDu placerer sig midt mellem de to andre.

Nedenfor ses et eksempel på IT og Undervisning som er medlemsblad for Danmarks IT-vejlederforening:

Skole og undervisningsbrug: Det er oplagt at bruge systemer som disse til skolebladet, men det kan også anvendes til at gøre downloads lidt mere spændende på skolens hjemmeside. Faktisk tilbyder Issuu en lille udvidelse der gør det muligt at alle dokumenter (også worddokumenter og anden snask der aldrig burde ligge på en hjemmeside) på hjemmesiden automatisk åbnes med Issuu. Til undervisningsbrug kan man naturligvis brug tjenesten til at eleverne kan lave nogle flotte afleveringer.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *