Få kunsten på kortet

Del med dit netværk

Korttjenester er virkelig ved at vinde indpas og der kommer hele tiden nye spændende tjenester – en af dem er Geo Coded Art. Med Geo Coded Art præsenteres kunst i en hel ny sammenhæng på nettet – nemlig efter hvor motivet er malet. Siden er en simpel mashup med forskellige malerier med geodata, hvilket betyder de kan præsenteres i et kort (endda valgfrit mellem Google Maps og det lidt mindre udbredte men bestemt ikke dårlige Bing Maps).

Når du således vælger at se på malerierne ud fra kortet kan man hurtigt skabe sig overblik over andre malerier fra samme område og ved at zoome ud (eller ind) øge (eller begrænse) udbudet af malerier.

Zoom rundt på kortet og se hvorfra motiverne på malerierne stammer. Kommer man længere væk samles nålene i klumper og et tal angiver antallet af malerier.

Undervisningsbrug: Siden er oplagt som indgang til projekter både i historie og billedkunst, men indeholder desværre kun to danske malerier. Man kunne sikkert også bruge siden i et tværfagligt forløb hvor også geografi indgik.


Del med dit netværk

Kommentarer

  1. Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *