Online tegneprogram i ren HTML

Del med dit netværk

Her er så en nyhed der vil glæde Steve Jobs og alle der tænker på at anskaffe en iPad – et online tegneprogram der kører i ren HTML. Dette kan naturligvis kun lade sig gøre ved at bruge den nyeste vedtagne standard – nemlig HTML5 – og en masse javascript, men der er ikke brugt Flash eller lignende teknologier og selvom dette betyder at det bestemt ikke er det mest avancerede tegneprogram derude på nettet er resultatet imponerende.

Selv med et godt tegneprogram kan man desværre ikke være sikker på at tegne et flot billede...

Undervisningsbrug: Som tegne/maleprogram er det ikke særlig avanceret, men man kan stadig arbejde med en række forskellige teknikker. Det mest interessante er dog at tegneprogrammet er lavet og overholder HTML5 og dermed viser vejen for hvad der fremover vil kunne ses meget bedre integreret i læringsprogrammer, samarbejdsplatforme og intranet.


Del med dit netværk

Kommentarer

  1. Svar

  2. By Mario

    Svar

    • By Malte

      Svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *