Så bliver det ikke lettere at hente video fra nettet

Del med dit netværk

Har du prøvet at være i den situation at du har brug for at downloade en video på nettet men bare ender op med en uforståelig fil som skal konverteres før den kan bruges til noget som helst? BenderConverter er svaret på det problem. Bare skriv webadressen (URLen) på det ønskede videoklip og vælg filtype du vil have det i – så klarer programmet resten og lader dig downloade filen når den er klar. BenderConverter understøtter desværre kun populære videosteder som Youtube, Vimeo og MySpace.

Når du har valgt URL til videoen og filformat du skal bruge er det bare at vente på den grønne linie og klikke download.

Undervisningsbrug: Hvem kender ikke det at man på nettet finder lige den video som bare skal bruges i klassen, men den skal lige klippes til eller måske er skolens netværk ikke hvad det burde være. Med BenderConverter er det hurtigt at hente klippet i et format der kan bearbejdes eller bruges direkte.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *