Diigo i klassen

Del med dit netværk

Vi har ved flere lejligheder nævnt tjenesten Diigo, der giver mulighed for at gemme bogmærker, noter og tekstmarkeringer direkte på en hjemmeside og dele disse med andre. Diigo er nu også begyndt at tilbyde særlige lærer-konti, hvor man som lærer kan oprette sine elever og således også sikre at de er sammen i en gruppe for klassen med videre. Man skal blot ansøge om en uddannelseskonto på deres hjemmeside og husk at skrive at det var på IT-Torvet at I hørte om muligheden for at få en uddannelseskonto!

Man skal have en Diigo konto på forhånd, og den skal være oprettet med din skole-email - men ellers er det bare at ansøge!

Undervisningsbrug: I tidligere skriverier om Diigo er det allerede nævnt at man kan bruge tjenester som Diigo til at forbedre elevernes brug af internet, ikke mindst deres kildeangivelser. Mulighederne for at man som lærer finder ressourcer og markerer i teksten eller tilføjer noter er også en oplagt måde at undgå den meningsløse surfen rundt i søgeresultater fra Google.


Del med dit netværk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *